V središču vsakdana,
kjer se vonji in pogovori
srečajo za isto mizo

Gostilna Koper ohranja občutek doma -
topel, pristen in vedno vabljiv.

Tam, kjer je nekoč zadišalo po prvi
celjski pici, danes diši po nadaljevanju.

Mlada, predana ekipa pod vodstvom Sebastjana
Grobelška v Gostilni Koper nadaljuje zgodbo
kraja, ki v Celju že desetletja povezuje ljudi. Z
novo energijo, spoštovanjem do tradicije in
jasnim okusom za prihodnost.

icon

Vsak dan ponudimo nekaj
preprostega, a dobrega

Malice pripravljamo premišljeno - s skrbjo za
sestavine, okus in čas. Za tiste, ki želijo pojesti
nekaj konkretnega. In za tiste, ki prisegajo na
lažji obrok.

Domače, sveže in z dušo - tako kot mora biti.

Koprova vinska vitrina šteje več 100
etiket. Skrbimo, da naš asortima
sestavljajo skrbno izbrana lokalna in
mednarodna vina, ki odlično dopolnijo
naše sezonske okuse na krožniku.

Na zdravje, na prijateljstvo,
domačnost in ta trenutek, tu in zdaj!

icon

Tukaj diši po spominih

Nekateri kraji niso le prostori, so občutki, ki ostanejo.
Koper je eden takih.

Včasih si rekel »gremo v Koper« in vedelo se je: tja, kjer
zadiši po pici in miza čaka. Zdaj tukaj kuhamo mi – ekipa
iz Gostilne Francl. Selimo predanost, ljubezen do hrane in
spoštovanje do mize. Gostilna ostaja kraj, kjer si vedno
dobrodošel, kjer je v vsaki jedi nekaj domačega.
Ohranjamo jedi, ki ste jih imeli radi – od pic in testenin
do domačih pečenk. Malice pripravljamo hitro, ob
nedeljah pa pohan piščanec za domov — tako dober, da
bo babica pogledala skozi prste.

Dobrodošli v Gostilni Koper. Legendarno ime. Nova
zgodba. Isto srce.

Dobrote za domov

Domača piščančja pašteta

Sezonski cmoki s sadjem

Hišna suha salama gostilne Francl

Darilni boni

Podari doživetje, kjer hrana pove več kot besede in miza pomeni več kot prostor.
Darilni bon za Gostilno Koper –
preprosto, domače in od srca.

Ponudba

Gostilna

Picoteka

Vinoteka

Pivnica

Naši lokalni dobavitelji

Ponosni smo na njih

Ribogojnica Ferlič

Poskrbi za dnevno sveže in doma vzgojene postrvi za našo kuho.

Kmetija Andrej Glažar

Poskrbi za sveže in odlično vzrejeno žrebičkovo meso z visoko biološko vrednimi beljakovinami in nizkim deležem maščobe.

Kmetija Podpečan Sirarstvo

Kmetija Podpečan skrbi za našo široko ponudbo domačih izdelkov (sir, mleko in mlečne izdelke, domače dobrote).

Kmetija Peter Strašek

Sinonim za vedno sveže in domače piščance vzrejene v prijaznem okolju in neokrnjeni naravi.

Ekokmetija Habjan

Kjer se končna mestni vrvež in se prične reja ovac in pridelava ekološke zelenjave ter sadja.

Ribogojnica Špegelj

Majhna ribogonica v Savinjski dolini, ki se ukvarja z vzrejo ameriških postrvi (šarenk).

Kontaktni obrazec

Rezerviraj mizo

Naj te mimo vonja pečene pice, prijetnega vrveža in znanih obrazov do nas pripelje dobra družba – in seveda želja po okusih, ki združujejo tradicijo in sodobnost.

Rezerviraj svojo mizo v Gostilni Koper in povabi prijatelje, sodelavce ali drago osebo na sproščeno kulinarično druženje v središču Celja.

POMEMBNO: Rezervacija je uspešno oddana, ko prejmete potrditveno sporočilo. Po pregledu vam bomo poslali tudi potrditev rezervacije.

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti